Tárkonyos gombás csirke

12191692_1647592715512608_2422534662220065395_n.jpg

Hozzávalók:

 

1 fej hagyma

4 gerezd fokhagyma

60 dkg csirkemell

30 dkg csiperkegomba

3 dl főző tejszín

1 csapott evőkanál liszt

10 dkg sajt

Bors

½ csomag tárkony

 

Elkészítés:

 

A hagymát apróra vágjuk, megdinszteljük kis olajon. A húsit felkockázzuk, kissé lepirítjuk, hozzáadjuk a finomra vágott foghagymát és a fűszereket. Fedő alatt 10 percig pároljuk, majd hozzáadjuk a feldarabolt gombát. Ha nem enged elég vizet a gomba egy kicsit lehet hozzáönteni. Fedő alatt továbbpároljuk. Mikor a hús már puha, hozzáadjuk a lisztel eldolgozott tejszínt. Kicsit rotyogtatjuk, majd a reszelt sajtot is hozzáadjuk. Ha a sajt teljesen felolvadt benne, készen is vagyunk. Tésztával kínáljuk. 

Jó étvágyat hozzá!  

Címkék: Husik