Batyuban sült csirkecomb

batyus_csirkecomb.jpg

 

Hozzávalók 6 batyuhoz:

  • 3 egész csirkecomb
  • 12 db gomba
  • 3 db nagyobb krumpli
  • 3 db vöröshagyma
  • 18 gerezd fokhagyma
  • 1 kápia paprika
  • fűszersó
  • bazsalikom
  • olaj

Elkészítést:

A csirkecombokat alsó és felső részre szedem, lehúzom a bőrét, majd kifilézem. Bármilyen fűszersóval ízesítem ami szimpatikus. Majd felszeletelem a zöldségeket. Tépek egy nagyobb alufóliadarabot, ráteszem a husit, erre mehet két fej gomba, egy fél krumpli, egy fél fej hagyma 3 gerezd fokhagyma, és egy szelet kápia paprika. Ezt megszórom még egy kis fűszersóval, bazsalikommal és mehet rá egy kis olaj is. 

batyus1.jpg

Ezt az egészet becsomagolom. Majd tépek még egy fólia darabot és ismét becsomagolom. 

batyus2.jpg

Mehet be a 220 °C-os sütőbe egy órára. Egy óra múlva kinyitom a batyukat és még 10 percig sütöm. 

Jó étvágyat hozzá!

Címkék: Husik